VW + Diesel = Sant

Diesel i Tyskland lever i beste velgående!

Det er ingen tvil om at vi mennesker må over på noe annet enn fossile forbrenningsmotorer i nær fremtid, og foreløbig er elbiler den mest åpenlyse veien å gå. Når VW åpner sin stand på bilmessen i Geneva i mars, blir 8. generasjon av Golf å finne med en dieselmotor, nemlig i den nye GOLF GTD!

Det blir den kraftigste og samtidig reneste dieselmotor Folkevogn noen gang har produsert, og montert i en Golf, men foreløpig er det ikke offentliggjort noen detaljer. Produsenten lover at motoren er en av de reneste forbrenningsmotorer som noen gang er produsert, være seg bensin eller diesel! Det skal bli spennende å få fler detaljer på dette.

Diesel er tvingende nødvendig for tyskerne siden de har lovd å senke co2 utslippene sine drastisk, og de relativt få elbilene som selges i hjemlandet alene er slett ikke nok. Det jobbes også med renseteknologi som gjør at eksosen fra forbrenningsmotorer snart vil være uten utslipp av betydning for utslippene de, og vi, vil til livs.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s