Mondial er kanskje ikke den mest ettertraktede Ferrari, men….

Du tenker sikkert at Ferrari Mondial kanskje ikke er den peneste Ferrarien du har sett, men du trenger ikke å avskrive den helt enda. Den har riktignok ikke oppnådd samme kultstatus som de andre Ferrariene, men dette er ved å snu både internasjonalt og her på berget.

For noen få år siden var Mondial så billig at forhandleren like gjerne kunne ha kastet den etter deg. Heldigvis er den tiden definitivt over og selv om Mondial for langt de fleste er kjent som den stygge andungen ingen vil kjennes ved, tegner både priser og anmeldelser nå et helt annet og mye mer velfortjent bilde.

For noen få år siden var Mondial så billig at forhandleren like gjerne kunne ha kastet den etter deg.

Som investeringsobjekt er det heller ingen tvil lenger. Prisene går opp.

Du elsker jo de mindre midt-motoriserte Ferrariene og drømmer om 308, 328, 348, 355 og 360, men har ikke 6-800.000 kr. på kontoen det står skrevet bil på?

Du er allikevel fast besluttet på «noe italiensk i garasjen» og tenker: «Ok, jeg skaffer meg da bare en Mondial. De er jo billige og kjører sikkert like bra som de andre»?

Greit nok, det er absolutt en brukbar tanke, men hva gjør du hvis du fortsatt synes den er litt tam å se på? Venter på Lottoen? Nei, du finner selvsagt den beste bilen du har råd til, rydder garasjen og modifiserer den etter beste evne. Du saumfarer YouTube, Ferrarichat og de andre favorittstedene og suger til deg «stance», «poke» eller «tuck» og skrur til blodet spruter.

Skaper rett og slett din egen modifiserte ‘Rari.

Husk at nettopp ditt uttrykk er like bra som nestemann sitt, og risikoen for at du kopierer noen andre er uansett veldig liten. Liker du standard biler er det heller ingen skam.

Her er noen bilder av 3 modifiserte og super kule Ferrari Mondial.

Lykke til.

Forza Ferrari…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s