Verdens styggeste bil er funnet!

Det dreier seg om denne kreasjonen kallet MOHS SAFARIKAR…

Ikke bare er den utrolig stygg den er også en mekanisk katastrofe. Med V8 motor på 6.4 liter som yter fattige 180 hestekrefter, håpløse bladfjærer og 3-trinns automatgir virker det som om den ble produsert på 1800 tallet…

Hele bilen er kledd utvendig i kunstskinn og det er selvsagt svært praksis når man er på safari…?! Setene er flytende opphengte og skal ta opp ujevnheter fra terrenget, men det virker mot sin hensikt og gjør at du blir svimmel og kvalm allerede etter få minutters kjøring

Andre vederstyggeligheter som bladgull på lykte gitrene, dørkonstruksjoner som kapper fingrene av deg om du ikke er oppmerksom og et praktisk rack til våpnene dine gjør at du aldri kommer til å mangle oppmerksomhet.

La oss håpe at eieren av denne monstrositeten er like dårlig på jakt som vedkommende har smak!

Velbekomme…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s