Hvorfor GTA?

Gran Turismo Auto har butikk rett utenfor Kongsberg og har bred erfaring innen bilbransjen.

GTA selger bilen din for deg og det vil si at vi er på din side!

Tenk på oss som din forlengede arm. Vi vil at du skal få mest mulig for bilen din og vi ønsker fornøyde kunder som benytter våre tjenester igjen og igjen.

Vi tilbyr først og fremst en formidlingskanal, men «vanlig» salg og kjøp av biler, samt innbytte, er også aktuelt.

Hva er formidlingssalg?

Vi gjør det enkelt og trygt for kundene våre og sørger for et bilsalg helt uten «hassle» og mas. Vi selger bilen din for deg og gjør alt vi kan for at du skal oppnå beste mulige pris. Hele prosessen er gjort gjennomsiktig og overskuelig, og du vil få god oppfølging hele veien.

Det eneste du trenger å gjøre er å sette igjen bilen hos oss. Vi sørger for resten. Du må ha med servicehefte, kvitteringer, utstyr som følger bilen og begge nøkler. Bilen vil stå hos oss inntil den er solgt. Fra vi får bilen inn går det typisk 10-14 dager innen den er klar for salg.

For alle biler vi selger som er eldre enn 4 år anbefaler vi NAF test. Grunnen til det er at det skaper tillit for deg, ny eier og GTA. Med en NAF test etableres et bra grunnlag for en ryddig og trygg bilhandel. Dette ordnes i utgangspunktet av eier av bilen, men GTA kan også være behjelpelig med dette.

Når bilen er solgt trekker vi provisjonen vår fra oppgjøret innen det utbetales. Oppgjøret overføres til deg innen 3 bankdager. Provisjonen dekker blant annet, annonsering i opptil 90 dager, all kontakt med interessenter, visning, vask etter visning og kontrakt ml. deg og ny eier. GTA tilbyr også en rekke produkter innen detailing og klargjøring.

Blir bilen mot formodning ikke solgt, betaler du ikke noe utover de utgiftene GTA har hatt.

Bilforhandlere klarer som oftest å oppnå en høyere salgssum enn private, derfor vil det fort være gunstig å la GTA formidle salget.

Omregistreringsavgift på ny eier er ikke inkludert. Salgsmelding gjøres av deg og ny eier via Statens Vegvesen sine sider, men GTA bistår gjerne.

Hvorfor er formidlingssalg gunstig og lettvint for deg?

Det å selge bil på Finn.no kan skape en del frustrasjon, og de fleste gruer seg litt til å selge bilen sin. Kjøpere ringer til alle døgnets tider, kommer ikke til avtalt tid og skal ha bilen til gi-bort-pris. Er bilen ikke ren og klar for visning blir det oftest ikke handel da dette alltid skaper et negativt inntrykk. Du får mest sannsynlig heller ikke tatt bra bilder som fremhever bilen på beste vis.

Selger du ikke bilen på Finn.no, reiser du typisk til én forhandler og får én innbyttepris. Forhandleren må tjene mest mulig på handelen og vil derfor gi deg lavest mulige pris. For å unngå dette, må du i realiteten innom flere forhandlere, avtale time for takst hos hver av de og deretter vurdere hvem som gir best pris. Dette tar lang tid og de fleste forhandlere tar dessuten kun bilen din i innbytte hvis du kjøper en annen bil av de.

Når du bytter inn bilen din hos forhandler vet du med andre ord ikke om du får den beste prisen for bilen din….

Oppsummert: Formidlingssalg betyr at vi selger bilen din for deg.

Vi sørger for full klargjøring om du ønsker. Du kan selvsagt også komme med bilen ferdig klargjort.

Rådgiving i forbindelse med NAF testen som avdekker eventuelle reparasjoner og/eller forbedringer som kan øke salgsprisen.

Annonsering i opptil 120 dager på Finn.no, Facebook, Instagram og http://www.gta.no

Visning og prøvekjøring.

Vask etter visning eller prøvekjøring.

Kontrakt mellom deg og ny eier.

Bistand til omregistrering på ny eier.

Overlevering til ny eier.

Du slipper pruting og mas og du slipper å vise fram bilen.

Langt de fleste finner det tryggere og bedre å kjøpe bil hos en bilforhandler med et salgslokale og mulighet for finansierings- og forsikrings løsninger.

Vi hjelper deg med å finne din neste bil.

Velkommen til Gran Turismo Auto – Vi selger din bil for deg.