Om GTA

Gran Turismo Auto er en liten og personlig bilbutikk. Stort sett alt som har motor og hjul er vårt nedslagsfelt og vi feirer estetikken og designet bak alle de store ikonene.

Skapt av entusiaster, for entusiaster

Vi bestreber oss alltid på å selge kule, morsomme og inspirerende biler og tilbyr en opplevelse som er skreddersydd for å ha det moro med bil.

Vi har et variert utvalg og alle biler fortjener en plass i solen

Har du en bil du vil la oss selge, et prosjekt du vil ha publisitet rundt eller hvis du vil i kontakt med oss så er det her det skjer:

Tlf 994 08 518 eller post@gta.no

For oss betyr det ikke noe hvilken bil du har. Ta kontakt. Det lønner seg.

Vi har de beste finansieringsløsninger fra de største aktørene i Norge blant annet Santander Consumer Bank, Sb1 og AS Financiering AS og vi kan tilby 100% finansiering også på klassiske biler og sportsbiler (fra kr. 0,- i egenkapital med inntil 10 års nedbetalingstid) .

Vi sørger for at du får den beste dekningen du har behov for når det kommer til forsikring av den nye bilen din. Samarbeidspartnerne våre er Gjensidige, Sb, Tryg og Enter

Trenger du utstyr på din nye bil har vi god kontakt med de fleste nærliggende bilbutikker i Kongsberg og omegn og kan være behjelpelig med dette.

Hilsen GTA